Наша адреса:

проспект Соборності, 5-Б
м.Київ, Україна, 02160

Зв'язатись з нами:

vipclub.ksu@gmail.com
+38 050 912 6319
+38 050 356 1363

Режим роботи:

ср, cб - 15:00-18:00

Обережно! Шахраї!

недійсні та підроблені документи майстрів спорту

Обережно! Шахраї!

Обережно! Шахраї!

Увага! За інформацією Всеукраїнської Федерації кінологічного спорту, виявлено непоодинокі випадки видачі недійсних або підроблених посвідчень майстрів та кандидатів у майстри спорту.

Більшість випадків приходиться на Запорізьку область, де недійсні документи отримувались за поданням місцевого керівництва клубу службового собаківництва Товариства сприяння обороні України (ТСО).

Слід зазначити, що офіційний календар спортивних заходів ТСО не містить жодних змагань з визнаних в України програм зі спорту з собаками (кінологічного спорту). Коментувати ситуацію у ТСО відмовляються.

Окремо повідомляємо, що виключне право представляти спорт із собаками на міжнародних спортивних змаганнях, а також право на організацію та проведення офіційних міжнародних спортивних змагань з видів спорту з собаками на території України та всеукраїнських спортивних заходів, вести облік спортивної діяльності та присвоювати кваліфікаційні категорії спортивним суддям покладено профільним міністерством на Всеукраїнську Федерацію кінологічного спорту. Наразі, у Федерації заперечують наявність будь-яких угод про співпрацю з ТСОУ та не підтверджують кваліфікацію судей зі спорту з собаками (кінологічного спорту) жодного із співробітників ТСОУ.

Детальніше.

admin