Наша адреса:

проспект Соборності, 5-Б
м.Київ, Україна, 02160

Зв'язатись з нами:

vipclub.ksu@gmail.com
+38 050 912 6319
+38 050 356 1363

Режим роботи:

ср, cб - 15:00-18:00

Учбово-практичний семінар

з підготовки собак з пошуку людських тіл та останків

Учбово-практичний семінар з 3 по 7 червня 2019 року

Учбово-практичний семінар з 3 по 7 червня 2019 року

За підтримки GIZ в період з 3 по 7 червня 2019 року в Маріуполі пройшов учбово-практичний семінар з підготовки собак з пошуку людських тіл та останків. В якості експертів були запрошені Horst Wohlgemuth та Karl-Heinz Wolbert.
Від імені всіх кінологів, які брали участь в навчанні та іспитах, віисловлюємо велику вдячність експертам Horst Wohlgemuth та Karl-Heinz Wolbert за знання та безцінний досвід, яким вони ділилися, а також Тетяні Веговській – координатору програми GIZ.
Нажаль, Київський міський клуб службового собаківництва не зміг взяти повноцінну участь у семінарі у зв’язку з ігноруванням заходу з боку Київської міської організації ТСО України, що стало черговим порушенням умов договору між Київською міською організацією ТСОУ та Київською філією Всеукраїнської Федерації кінологічного спорту. Лише завдяки підтримці Київською філією Федерації, фахівці Клубу змогли отримати необхідне інформаційне та фінансове забезпечення, але так і не увійшли до складу допущених до сертифікації.

Навчання проходили Оксана Бєлякова та цверпінчер “Мафія LUNABRENDHOF” (м.Маріуполь), Наталія Кушаба та ВЄВ “Тей” (м.Хмельницький) та Костянтин Бінковський і малінуа Challange de Alphaville Bohemia “Челлі”. Всі собаки пройшли іспити та отримали сертифікати.

admin